Lubel Design

THIS IS THE PLACE 

FOR BIG IDEAS

FRÅN IDE TILL FÄRDIG PRODUKT


Hur kan vi hjälpa dig och

ditt företag

Design/Produktutveckling


- Designkoncept

- Uppbyggnad av hela eller delar av en kollektion

- Plaggskisser

- Trendrapporter

- Färgkartor

- Tekniska specificationer

Lubel Design är er pålitliga partner när det gäller att skapa unika och trendiga designlösningar anpassade för just ert företag. Med vår expertis inom design, kollektionsframtagning , skisser och specifikationer gör vi er vision till verklighet. Vårt team strävar efter att leverera kreativa och professionella resultat som verkligen speglar er varumärkesidentitet.


Print/Logodesign


- Printdesign

- Uppdatering av befintliga print

- Nytt logokoncept

- Ettiketkoncept och branding

- Uppdatering av befintlig logo

- Handritade eller digitala illustrationer

Lubel Design erbjuder kunder att köpa print som finns i våran "printbank" men vi tar även fram print efter just era önskemål. Kunden får alltid ensamrätt på printen och den skickas till er som en mönsterrapport i önskar format.
Research/Trendanalys


- Trendresearch

- Färgkartor

- Trendrapporter/ trendanalyser

- Moodboards

- Digitala trendpresentationer /säljmaterial


Lubel Design samlar material från inspirationsresor, trendseminarier, mässor, sociala medier och utifrån detta kan vi skapa en trendrapport anpassad för er och era behov.


Hur kan vi hjälpa dig?


Lubel Design är en designstudio som är specialiserad på mode, designkoncept, grafisk design, produktion och trendanalyser.
Ovan är några exempel på vad vi kan göra för ditt företag, kontakta oss så kan vi skräddarsy ett upplägg för ert företag.