OM OSS

Lubel Design är ett välrenommerat designföretag med lång erfarenhet inom modebranschen. Vi erbjuder skräddarsydda designlösningar och hjälper modeföretag att skapa unika och attraktiva produkter. Vår omfattande kunskap och många kontakter inom branschen gör att vi kan erbjuda allt från design till effektiva produktionsprocesser och hållbara materialval. Välkommen till Lubel Design för att förverkliga dina designidéer!

Vi specialiserar oss på att hjälpa modeföretag med allt från små till stora projekt. Oavsett om ni behöver hjälp med en idé eller en färdig produkt, så finns vi här för er. Kontakta oss om ni har några funderingar.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER.


Levererar det som utlovas!

Lubel Design är fantastiska! Natalija är väldigt punktlig, alltid tillgänglig och jag älskar hennes attityd och öppenhet. Hon har levererat designskisser och tekniska specifikationer  för mina barnkläderskollektioner med enastående kvalitet. Jag skulle rekommendera Lubel Design till alla som vill ha snabba resultat av hög kvalitet. Natalija har mycket bred kunskap, och lång värdefull erfarenhet som gör henne till en utmärkt designer. Tack, tack för ditt arbete Natalija!Professionella !

Arbete från Lubel Design var mycket bra! Väldigt lyhörda och professionella.

Designen levererades i tid och blev precis som vi ville. Vi kommer definitivt att

jobba med Lubel Design i framtiden.Top notch!

Natalija did exactly what we needed and in a very short amount of time. Her communication was great and responded very quickly to our feedback. We will certainly be looking to work with her again.


Anna Davidsson , La Luna

Magdalena Muller, Mtextile 

Rachel Waters, Style Lab

VÅR VISION ÄR ATT ALLTID SKAPA DESIGN SOM ÄR HÅLLBAR!

Lubel Design är en ledande designstudio inom modebranschen med lång erfarenhet. Vi specialiserar oss på skräddarsydda lösningar för modeföretag. Från idé till färdig produkt kan vi erbjuda alla lösningar inom mode och textil. 

Vårt dedikerade team är passionerade och innovativa, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Med Lubel Design är du garanterad professionella och unika resultat.